• 7435
    https://twitter.com/...826801793867776?s=20

    gene şaşırtmayarak en dar açıdan en rezil açıklamaya imza atmış kulüp. hala ofsaytımsı falan diye inliyorlar. sanırım bu sene de şampiyonluk gelmezse müsebbibi "ofsaytımsı" olacak. gerçi o kadar rezil bir haldeler ki artık kendi taraftarı dahi ciddiye almıyor.

    0.7 maç başı penaltı ortalamasında sıkıntı yok. daha yakın tarihte ankaragücü ve beşiktaş maçında aldığın penaltılardan yüzün kızarmıyor, alanya maçında dakika 20'de 0-1 yenikken 10 kişi kalmaktan hakem koruyor, aynı hafta galatasaray'ın maçında konyaspor maçı hakem saysinde 11 kişi tamamlayıp galibiyet alıyor ama ben bir zavallı olduğumdan hala ofsaytımsı diyorum hahaha yazık mı desem yüzsüzlük mü desem bilemedim.

    kaldı ki senin doğrandığın adanademir spor maçında verilmeyen penaltı diye emsal gösterdiğin pozisyonun bire bir aynısı ofsaytımsı diye inlediğin maçta durum 0-1 galatasaray lehineyken nelsson'a yapılmış. ama yok 30 hafta elde başka bir şey olmayınca ofsaytımsı.

    rakibin bu kadar sefil durumda olması galatasaray'ın bekası için çok güzel bir durum ama rekabet açısından çok üzücü.

    taraftar bu konuyla dalga geçebilir ama yönetimin bu konuda sessiz kalmaması lazım. 7 hafta var ve rakibin sahada gücü yetmeyince manipülatif eylemlerde bulunarak hakemleri etkilemeye çalışıyor. o şampiyonluk bu şekilde çalınırsa hiçbir açıklamanın faydası yok. çıkın en sert şekilde cevap verin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın