resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1382
    "seni mahkemeye vereceğim" şu lafı paçoz tiplerin ağzında çok duymuşsunuzdur. hayatı güce tapmakla geçen tiplerin kullandığı versiyonda "dosya hazırlatıyoruz" hazırlatmayanın dna temellerini atanı seveyim.

    ahmet ercanlar, 12 numara gibi yalayıcılar ortaya bir şey atıyor hadi kendi gevşek taraftarları inanıyor, bizim taraftarımıza ne oluyor da birden yok erden timur'u yiyecekler, yönetim destek olmuyor, bırakıp gidecek muhabbetine su taşıyoruz.

    bayram sohbetlerinde denk gelen bir fenerbahçeli ruh hastasından detayları da aldım. erden timur'un ticari hayatını bitirecekmiş a. koç. bak bak kim lan bu a. koç? mafya babası mı kulüp başkanı mı? şeklinde sorduğum soruya kıvırmalar dışında yanıt alamadım. kendilerini motive etmek için "bilmediğiniz şeyler var" muhabbetini yapan boş beleş insanların abartılmış propaganda çalışmalarına prim vermeyin.

    erden timur samimi inançlı bir insan. bilir ki rızkı veren allah'tır. bu dünyada rızkın biterse zaten ölürsün. ölmediğine göre hayat devam ediyor ve kötüye kötü olma demekle kötülüğünden vazgeçmez ve aynı şekilde kötülük aşağılıkbahçe'nin genetik kodlarına işlenmiştir. kendisine destek vermek boynumuzun borcu daha önce de dediği gibi savaş mı istiyorsunuz "hoş gelmiş sefa gelmiş" diyecek ve yoluna devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın