resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3474
    25 yıla yakın futbol takip ederim gerek saha dışı gerek saha içi bu kadar olumlu anlamda yanıldığım başka bir futbolcu olmamıştır.

    bizle adı ilk anıldığında "nerde it kopuk, yatmaya gelen herif yine buluyoruz" dedim falcao macerasından sonra. daha sonra yokları oynadığı bir kayseri deplasmanı vardı. magazin hayatı zaten nefretlik. sonra bir beşiktaş maçı oynadı ki ne oynamak! ben bunu prime zamanında bile leblebici, fox in the box sanardım. adam gol attığı yetmiyormuş gibi takımı da ileri taşıyor. pas kalitesi muazzam. oyun aklı ligin çok üstünde... ordan sonra aldı yürüdü zaten. bi' ara formdan düşer gibi oldu, takım maç ritminden kopunca ama yine toparladı daha sonra. büyük maçlarda ve sıkışan maçlarda çilingir oldu. kadıköy'de çatala taktı ağlara gönderdi, formasını binlerce kuşa gösterdi. inanılmaz gerçekten.

    ama hala anlamıyorum, bu kadar çalkantılı bir hayata sahip oyuncu sahada nasıl bu kadar konsantre olabilir, nasıl ve neden bizim sözde süper lig'de bizi bu kadar sahiplenebilir.

    umarım birkaç yıl daha kendisini parçalı ile izleriz, haa yok giderse de yine bekleriz buralara, artık burası onun ikinci evidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın