resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1676
    bir sezonda teknik direktör yollamayla başarılı olunamayacağının hala farkında olmayan bir takım medya maymunları ve bilinçsiz taraftar tarafından gönderilmeye çalışılan teknik direktörümüz.

    şurası bir gerçektir ki bu takımın başına öküz bile getirsen ligde şampiyon olabilir bu takım. çünkü normal şartlarda ne olursa olsun fenerbahçe ve beşiktaş'tan önce en büyük şampiyon adayı galatasaray'dır.

    lakin o öküz sana avrupa'da "0" çektirip seni rezil ettiği vakit anlarsın kendi çöplüğünde ötmek daha ne kadar karnını doyuracak ilkesi "türk olmayan takımları yenmek" olan bir kulübün ve taraftarının.

    çok basit bir soru soruyorum; keşke bu soruyu sitenin açılışına koyabilsem, cümle alem duysa; "şampiyonlar ligi şampiyonu olmak istiyor musunuz?"

    (bkz: #352554) istatistikler burada işte. görün bakalım o yılmaz vural'lar, fatih terim'ler, abdullah avcı'lar sizi en fazla ne yapabilir bu arenada...

    bir şampiyonlar ligi kupası ancak frank rijkaard'ın elinde havalanabilir, diğerlerinin değil. çünkü vizyon farkı bu, diğer ülkelerden kötü anlamda farkımız da bu. (bkz: #358859) burada da farkımız yazıyor işte...

    turkcell süper lig şampiyonu sıfatı afedersiniz ama bizden başka kimsenin şeyinde bile değil...

    avrupa'yı hedefleyip 2-3 sene daha sabredersek tümdengelim hesabı yerel ligi de domine edeceğiz. fakat vizyonsuz bir şekilde ancak bir defa tümevarım oldu 1996-2000 arasında. bir daha da olmaz zaten.

    her zaman arkasında olduğum, medyanın ve şaklabanların bir türlü rahat bırakmadığı dahi teknik direktörümüzün ben şahsen daima arkasındayım. buralardan gittiğini görmeye ömrümüz yeterse de hep arkasında olacağım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın