• 595
    tarihte bu sezonun yakin ornegi bile yok. butun hatalar fenerhahce'ye yarar , galatasaray'a zarar olarak geri donuyor. bakin bunun istatistiki olarak da tarihsel olarak da aciklamasi yok.

    ligin neredeyse sonunda, 6 puan onde, ikili averaji almis, en iyi futbolu oynayan, en iyi oyunculara sahip olan, en iyi fiksture sahip olan biz galatasaray taraftarini bu durumda bile isyan noktasina getiriyorsa ve sivas macinda 1 pozisyon icin var kayitlarini aciklayacak kadar ilgili!!! yetkililer hala susuyorsa, diyecek cok da birsey yok. su anda iktidar eliyle lig sonucu degistirilmeye calisiliyor. tff, mhk, pfdk, hakemler zaten bu sene degil 20 senedir iktidarin sectigi kisiler, gorevlerini uyguluyorlar, baska da vasiflari yok.

    elimizden ne gelir? elimizden cok sey gelir ama ayri bir piyon olan ultraaslan'in cikardigi tek tepki tweet atmak, cunku yukaridan emir boyle. yonetimimiz bile sesini cikaramiyor nasil tehdit ediliyorlarsa artik!!. nasil bir seyin icine dustuk aklim almiyor, bizim gucumuz yetmiyorsa da allah var diyorum baska da birsey demiyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın