*

resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2069
    galatasaraylı'dır eyvallah, hırslıdır eyvallah, kaptandır eyvallah, galatasaray'ın öz evladır eyvallah. ama hepsinden önemlisi galatasaray futbolcusudur.

    oynamadığı zamanda ne kadar önemli bir oyuncu olduğu iyice ortaya çıkmıştır. çok şükür, olmayınca kıymetini anlayanlardan değilim. arda olmayınca takımın daha hızlı olduğunu zannedenler de var burada, arda olmayınca takımın ileri gidemediğini göremeyenlerle aynı kişiler ne yazık ki.
    takım taç atarken rakibin arkasına saklanmayan futbolcumuz var mı, topa basıp rakibe kalçasını dayayıp orta sahanın ileri çıkmasını bekleyen futbolcumuz var mı arda'dan başka. hepsinde bir telaş, hepsinde topu telaşla ayağından çıkarma isteği.

    sonra da vay efendim sinema kapatmış, beni kıskanıyorlar demiş, ben milliyetiçiyim, milli takıma türk hoca isterim demiş, emre belözoğlu ile acun'la zaman geçiriyormuş. size ne arkadaşım, size ne.
    captano ne sinema kapatır ne milli takım için arda'yla aynı fikirdedir. emre b. ile ve acun'la zaten zaman geçirmem. ama bana ne arkadaşım arda'nın ne yaptığı. sahada ne yaptığı önemli benim için, duruşu önemli. aslanlar gibi arda. ama tabii yabancı hayranlığı tavan yapınca, ofsayttaki adama pas vermediğini de göremez, boşa çıkmadığı için pas alamayan topçuyu da göremez bazı gözler. o zaman arda bilerek yabancılara pas vermiyor olur.
    bakın çok net söylüyorum : arda dünyanın en iyi futbolcularından biridir, neden? maç sırasında, o itiş kakışda, o mücadelede, kafa önde sadece şort ve formaların görülebildiği o hengamede eğer bir arkadaşının yabancı olduğunu görüp ona bilerek ve isteyerek pas atmıyor da türk bir oyuncuya veriyorsa topu, kesinlikle dünyanın en iyi futbolcularından biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın