• 39
    nisan ortasında yenileme dönemine açılan kombinelerdir. daha sezon bitmeden ne bu acele ? tüm camia kenetlendik inanıyoruz şampiyonluğa ama şampiyonluğu şimdiden fiyatlamak neden ? şu fiyatları zaten şampiyonluk ile de açıklayamazsın ya neyse.

    fiyatlar fahiş derecede zamlanmıştır. bunu en alta koyacağım ekonomiden zerre anlamayan arkadaşın sikindirik excel çalışması ile savunmak saçmalığın daniskasıdır.

    2012/2013 de 600 euro ile 2022/2023 deki 600 euro dünyanın hiçbir yerinde aynı olmadığı gibi bizim ülkede maalesef kaf dağı kadar farklı. o yüzden kulüp gelirlerini aynı seviyeye çekmek istiyor ile açıklanamıyor bu durum. kulüp total gelirini aynı seviyeye getirmek istiyor ise şişen oyuncu piyasasında elindeki assetlerini ederinde veya fazlasına satacak.

    herkes elbetteki zam bekliyordu pandemide dibi gören fiyatlardan sonra tribünlerin toparlanma evresini çok uygun bir fiyat ile sağladı kulüp ama başarı geldikten sonrası evresine daha başarı kapıdayken geçmiş olması olmadı. bu kombine fiyatı direkt şampiyonlar ligine katılım fiyatı -şampiyonlar liginde ön eleme oynanacak- buraya gelmemiz için daha 1 sene vardı.

    200 eurodan 600 euroya çıkan fiyatları e her şey zamlandı diye açıklayan kaç kişi kendi maaşına euro veya tl kuru ile 3 katı zam aldı acaba ?

    buradan önce şu konuya geçeyim doğu üstteki şu 1 sıra sonrasının 2000 tl aka 100 euro daha ucuz olması durumu yav kardeşim bunu yapmayın artık ya adamın kendi durduğu yer 13000 tl bir sıra arkası 11000 tl belki 10 sıra arkasında görüş durumu değişiyordur da o da işte yeni kombine alan ile yıllardır yenileyen farkı.

    yine doğu üst için konuşuyorum önümüzdeki sezon kombinesinin ederi en baba 450-470 euro idi kısaca hepsini düz 9000-10000 tl yapsaydın şimdiden tüm doğu tarafı yenilemeyi bitirmişti bile.

    https://twitter.com/...-JBmf995_33SVFBSCnUQ
App Store'dan indirin Google Play'den alın