• 7413
    yanlışlarıyla yüzleşip, kabullenip dürüst bir şekilde yollarına devam etmek gibi erdemli ve başarı getirebilecek kolay bir yol varken türk futbolunun ve adaletin içinden geçerek nefret, düşmanlık ve iğrençlik saçan camia.

    kötülüğün vücut bulmuş hali.

    günahların takımı.

    cuma günü galatasaray maçında tribündeki neşeli ve heyecanlı çocukları gördüm. düşündüm; bu organize kötülük bu çocukların heveslerini, masum isteklerini, temiz sevinçlerini nasıl böyle bir şekilde çalmaya çalışır, bunun vicdan yükünü nasıl alır diye...

    fenerbahçeli çocuklara gelince; şu anda hayatın acı kısmındalar ve bunun aslını tecrübe etmelerine izin verilirse bu onlar için çok daha faydalı sosyal bir eğitim olacak. ve fener bu kafadan çıkarsa ilerde güzel günler göreceklerdir elbet. sonuçta her takımın iyi ve kötü dönemleri olacaktır ama bu günahların takımının değil. aileleri tarafından şu konjonktürde galatasaray nefreti ile büyütülen, fenerbahçe'nin şu anki yaptıklarını doğru görecek çocuklar için üzülüyorum. aslında burada da çok ciddi vebal altına giriyor fenerbahçe camiası.

    lütfen salın lan bizi. gidin bi lig kurun orada her sene şampiyon olun. bir takımın başarısızlık-günah-eziklik-başarısızlık döngüsü yüzünden bütün futbol kitlesi bunları yaşamak zorunda mı? yeter lan. valla galatasaray olmazsa fenerbahçe olmaz, fenerbahçe olmazsa galatasaray olmaz kafası bitti; olmasın bu fener, midemiz bulandı yeter be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın