• 7410
    bu kadar hak yemesine, tff, mhk ve basın tarafından omuzlarda taşınmasına ve zora düştüğünde alttan destek verilmesine rağmen 9 yıldır şampiyonluk hasreti çeken takım. taraftarı için müthiş bir sendrom ve içinden çıkması çok zor bir psikoloji. bu durumun ilahi adalet olduğuna inanmak istiyorum ama hakkaniyetli ve adil yönetilen bir futbol ortamında da hiçbir şeyin ilahi bir güce kalmayacağını veya normal şartlarda da kalmaması gerektiğini biliyoruz.

    2022-2023 yılında geriden gelerek en çok puan toplayan takım olmuşlar (17 puan). ki bunun çoğunun da ne derece adil olduğunu en son 15 nisan 2023 fenerbahçe ankaragücü maçında en ufak temasta kendini yere bırakan fenerbahçeli futbolcuya penaltı çalınan pozisyonda gördük. vura vura, eze eze, oyun olarak çok olgun ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanarak ilerlediğimiz şu sezonda arayı açamamış, 'şampi' konumuna girememiş olmak üzücü, çünkü bunun önüne geçen tamamen haksızlık ve adaletsizlikler.

    şampiyonluğun 1 puana, hatta 1 gole bile kalabileceği bir sezonda bu kadar dışarıdan desteklerle yarışın içinde tutulmalarından taraftarları nasıl rahatsızlık duymuyor, ben anlam veremiyorum. açık söylüyorum, bu kadar haksız puanlar kazanarak şampiyonluk yarışında tutulmaya çalışılan taraf biz olsak, hem basın üzerimize gelirdi, hem de işi basına bırakmadan biz kendi kendimize cezamızı verirdik.

    sözün özü böyle bir rakiple mücadele etmek zorunda olduğumuz için ben çok derin bir utanç duyuyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın