• 7406
    ligimizin tavşan atletidir. galatasaray'ı gaza getirsin, yarışı heyecanlı hale getirsin diye vardır. başka bir halta yaramaz.

    fenerbahçeli yüzsüzlüğüne bakmayın. onlar için önemli olan ciddi bir yarış, mücadele, emek, ter dökmek değildir. fenerbahçe kansız olduğu için ne lehlerine yapılan hatalardan utanır ne de yapılan hataları hata olarak görür. fenerbahçe maça önde başlamak ister. fenerbahçe büyük görünmek ister. fenerbahçe pışpışlanmak ister. fenerbahçe'nin herhangi bir değer sistemi falan da yoktur. alenen kolladıkları halde başlarını gömdükleri yerden çıkarıp haklı pozu kesmelerinin altından da ezik olmalarının verdiği çaresizlik yatar. bunlara beş ver on ister. bunlara messi ver, mbappe yok mu der. bunlara lige 20 puan önde başlayacaksınız de şampiyon olamazlarsa neden 25 vermediniz diye ortalığı yangın yerine çevirir. fenerbahçe'nin genlerinde bu yüzsüzlük yatar. o yüzden hiç can sıkmaya gerek yok. şampiyonluk kupasını ali sami yen'de gözlerinin önünde kaldırırken ellerine vereceğiz, güle güle çiçeklerini.

    yıllardır alayının hakkından geldik. yine geleceğiz. hakemine de tffsine de koçuna da koyununa da, troll'üne de lalesine de şampiyon cimbom yazdıracağız. mayısı bekleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın