resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4627
    dün akşam akıl almaz bir oyun ortaya koyan oyuncumuz. en sevdiğim özelliği kendini sürekli geliştirmesi hala çok eksiği var ama bunların üzerine giderek ve deneyerek kapatmaya çalışıyor.
    sezon başında en çok eleştirilen noktalarından biri olan pas kalitesi son maçlarda gözle görülür bir şekilde arttı. dribling halindeyken kafasını kaldırıp icardi'yi kaçırdı, sırtı dönükken tek pasla kaçırdı bunlar oyun kurucu kanatların yapacağı işler. geriye bir ilk kontrol eksikliği kaldı onuda üst seviyeye taşırsa zaten epl dışındaki liglerde top takımlarda oynayacak düzeye gelmiş demektir.
    işin saha dışına gelirsekte mental olarak çok kuvvetli bir çocuk geçen yıl saha içindeok tuhaf bir olay yaşamasına rağmen ki o olayda kerem'in de hatasının olduğunu düşünenlerdenim, çok sağlam kaldı ve belki de ligde bizim bir tarafımızı kurtardı.
    son olarak çok dikkat edilmeyen bir özelliği bence aslında ağzımı da açıp nazar değdirmek istemiyorum ama kerem biyonik bir futbolcu. geldiğinden beri ben sakatlanıp maç kaçırdığını hatırlamıyorum, bu çok nadir denk gelen bir sporcu özelliğidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın