• 7368
    noam chomsky'nin çok sevdiğim bir sözü var; “totaliter bir rejimde cop ne ise demokrasilerde propaganda odur”

    doğru propaganda, doğru reklam ve doğru yönlendirme ile haklıyı haksız, haksızı ise demokrasinin kalesi olarak birçok insana yutturabilirsiniz. bugün şikeden hüküm giymiş devrik başkanı, terör örgütü liderlerinin organizasyonlarına sponsorluk yapan güncel başkanı, ülkenin kurucusuna suikast girişiminde bulunan yönetim kurulu üyesi, şampiyon olamadığı için ülkenin kolluk kuvvetlerine saldıran ve kamu malına zarar verme hakkını kendinde bulan taraftarı ile ahlak ve demokrasi timsali olduğunu iddia eden bu kontrolünü yitirmiş güruhu işte tek bir cümle ile özetlemiş noam chomsky.

    kendileri bu yıl içerisinde gerek taraftar grubu olan genç fenerbahçeliler, gerek 12numaraorg, gerekse kulübün resmi sosyal medya hesapları üzerinden galatasaray spor kulübü hakkında tam tamına iki yüzden fazla paylaşımda bulunmuş, yetmediği gibi görsel ve işitsel medyada kulübümüz hakkında kazanılan her maçın ardından çeşitli karalamalar ve kirli propagandalarla, hakkımız olanı almamızın çeşitli eller yardımı ile olduğunu ima etmişlerdir. ama her ne hikmetse galatasaray'a gönül vermiş alelade biri dahi bahsettikleri çeşitli ellerin en derin bağı olan lale orta'yı açık ve aleni bir şekilde görevini kötüye kullanmakla itham ve hatta adalet önünde yargılanmasını talep etmesine rağmen pozitif ayrımcılığın en iğrenç halkası olan bu şahsı istifaya davet etmekten çekinir, hatta onu ve aşağılık tutumunu sahiplenmeyi kendilerine görev bellerler.

    anlayacağınız sevgili renktaşlarım, bunlar için adil bir dünya tamamen kendi çıkarları ve kurdukları aşağılık çarkın dönmesinden ibarettir. ve kendimi bildim bileli hem kendileri hem de bunların yancısı olmaktan utanmayan beşiktaş jimnastik kulübü ancak ve ancak toplumu galeyana getirmek için çeşitli mecralar üzerinden konuşmak ve ipleri germekten başka bir işe yaramazlar.

    lakin unutmayınız ki; çok konuşarak bir şey olunsaydı ormanın kralı aslan değil, papağan olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın