resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 913
    daha önce rashica kadar ikilemde kaldığım bir futbolcu hatırlamıyorum galatasaray tarihinde.

    kerem'i, yunus'u, barış'ı hatta hazır olmasa da zaniolo'yu izledikten sonra kendisine bakınca defans gücünü editörle 108 yapmışlar gibi hissediyorum*. bekini inanılmaz rahatlatıyor, bir maç içinde en az 2-3 kere kontra kesiyor ya da erken yerleşmemize vesile oluyor. gerçekten paha biçmenin çok zor olduğu bir bir katkı bu.

    diğer yandan 25 kişiyle kapanan anadolu takımlarına karşı kilidi açamıyorsak herkes kadar kendisi de suçlu. evet 14 maç üst üste kazandı bu takım, evet bu süreçte 2.5 civarı bir gol ortalaması da vardı. evet 2.5 puan ortalaması tutturmuş bu takım. hatta çıkış da kendisinin 11'e yerleşmesiyle başladı. ben yine de kilit açma işinde çok iyi olmadığımızı düşünüyorum.

    gol asist sayısını çok önemsemiyorum. genel anlamda üretimi düşük bir oyuncu izlenimi aldım bu sezon kendisinden. belki savunmaya çok fazla yardım ediyor oluşu bunda etkendir. belki de benim hayallerimin kara tren keita gibi bir kanat oyuncusunun takımda olmasındandır. hiç bir maçta "yav rahat olun rashica açacak kilidi" diyemedim. öte yandan her maç sonrası "ulan rashica ne yararlı oynadı" da dedim. galatasaray gibi bir takımda bir kanat oyuncusundan hücum beklentimin bu kadar düşük olması da biraz beni üzüyor.

    yine de kadroda tutulması taraftarıyım. yedek otursa da sorun çıkarmayacak bir kişiliği var gibi gözüküyor. böyle bir joker'in kadroda olması elzemdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın