• 7523
    futbol haricindeki çoğu branşta maalesef armamız rakiplerimizin devamlı gerisinde kalıyor. kadın/erkek basketbol ve voleybolda ezeli rakibimiz fenerbahçe gerek kendi bütçesi gerek sponsorlarının desteğiyle sürekli şampiyonluğa oynuyor.

    misal erkek voleybolda son şampiyonluğumuz bundan tam 24 yıl önce gelmiş.
    kadın voleybol liginde şampiyonluğumuz hiç yok.
    erkek basketbolda son şampiyonluk 2013, o da ünal aysal'ın hakkını veren bir bütçe ile kadro kurması sayesinde geldi. onun haricindeki son şampiyonluk ise 1990 yılında.
    kadın basketbol liginde nispeten daha az rekabet var. orada şampiyonluk sayımız fena olmasa da son yıllarda fenerbahçe'nin ağır bir dominasyonu var.

    avrupa mücadelelerinde anadolu efes, fenerbahçe, vakıfbank, eczacıbaşı vs. önemli başarılar yakalarken biz bu başarılardan da uzağız. eurolig women başarısının devamını getiremedik örneğin.

    velhasıl; galatasaray armasına yakışacak takımları ya kurmak gerek. kulüp elini taşın altına koyup, ek olarak doğru düzgün sponsorlar bağlamalı. yahut masraf ve zarar görüyorsak bu branşlardan çekilelim yolumuza futbol kulübü olarak devam edelim. galatasaray armasının küme düşme tehlikeleri yaşaması yahut averaj takımı olması gücümüze gidiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın