• 6
    bu akşam 40 sayı geride başlayacağımız 12 nisan 2023 galatasaray asvel kadın basketbol maçı ile sezonu gayrı resmi olarak da olsa kapatacak olan kişi. 2023 yazında galatasaray kadın basketbol takımı için bahsi geçen koç adayları arasında 1500. sırada bile değilken, yakın arkadaşı olan şubeden sorumlu yönetici levent yaz'ın torpil mi rica mı belli olmayan girişimi sonucu kendini galatasaray kadın basketbol takımı'nın koçu olarak bulmuştur.

    kocaman bir sezonu da takımı devraldığı yerde bitirmiş, koca bir sezonda ne hücumda ne savunmada bir set bile oturtamamış, takıma bir adım mesafe kat ettirememiştir. kimi dönem kamile'nin, kimi dönem prince'in, uzunca bir dönem de mccowan'ın tek kişilik performansına sırt dayayıp koca bir sezonu kelimenin tek anlamıyla geçiştirmiştir. hedef maçların tamamında takımıyla birlikte maymun olmuş, hatta hedefin bir altı, sıradanın bir üstü çoğu maçta bile neredeyse varlık gösterememiştir.

    amatör şubelerin konusu her açıldığında laf hemencecik bütçeye, kar-zarar eğrisine falan gelir. doğrudur, amatör şubeler her zaman eksi yazar. hatta belki de eksi yazmaya mahkumdur. ancak zararın büyüğü, iyi kötü bir şekilde toparlanan bütçeyi üç kuruşluk top oynatamayan hocaların eline vermek, 3-4 sene aynı bütçeyi doğru yere aktararak 4 sene sonra elinde taş gibi yapı kurmak varken yap-boz misali her sene sıfırdan ve daha kötü kadro kurdurmaktır.

    bu sene futbol takımı iyi gidiyor, gayrımenkul olayları da kimsenin okkanın altına giremeyeceği bir yerde kaldı. muhtemelen ibrasızlık falan filanları olmaz. yönetim aynı kadro devam eder, kuvvetle muhtemel bu abimizle de yollar ayrılmaz. seneye daha büyük masrafla daha kötü bir kadro kurup daha da rezil bir basketbolla zarar yazmaya devam ederiz...

    maksat "galatasaraylılar"ın değirmeni dönmeye devam etsin. arma kimin umrunda?
App Store'dan indirin Google Play'den alın