• 972
    avrupa'nın 4-5 önemli kulübünden bir tanesi.

    kendilerine bir an önce çeki düzen vermeliler. takım çok kötü durumda, stoper tandemi çok kötü, hayır ben anlamıyorum bu de light de filan ne buldular, ne gördüler. upamecano denen isim zaten facia. isviçre milli takım kalecisi sommer idare ediyor. elinden geleni yapıyor.

    goretzka dedikleri isim bence hiçbir zaman bayern seviyelerinin oyuncusu olmadı. j. kimmich gerçekten iyi bir isim, ön bölgede mane'den yeterince verim alamadılar, heralde olmayacak bu saatten sonra, golcüleri moting zaten kazmanın teki, nasıl bir menajeri varsa, ptt de oynayamayacak adam bayern'de oynuyor.

    leroy sane'yi ben beğeniyorum normalde ama kendisi bu aralar salmış durumda, gnarby ve coman gibi isimler de 1. seviye yıldız isim değil, ha beğeneni varsa bilemem.

    thomas müller takımın en önemli ismi, sanırım 1-2 yıl daha oynar, leroy sane, kimmich gibi isimlerin yanına baştan aşağı bu kadrolarının yenilenmesi lazım. bundesliga'da zorla 3-5 puan farkla şampiyon olabilirler belki ama şu 3-4 yıllık süreçte uefa şampiyonlar ligi'nde başarılı olmaları çok zor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın