• 477
    edit: mocuishle ve fann sağolsun bay geçilen haftayı hesaba katmadığımı hatırlattı. * dostum söz verdi 3 puan için. o zaman aşağıdaki gerçek puan farkını ''6'' olarak baz alın. :)

    her geçen maç daha fazla şampiyonluk için ümitleneceğime, daha fazla ümit kaybediyorum. bunda hakem kararları ve düşen formumuzun emeği var.

    biz ekstra performans sergilerken, fener ve beşiktaş dengesiz performanslar sergiliyordu. şimdi bu iki takım ekstra performans sergilerken (ekstra performanstan kasıt artık 3 puan kazanmak) biz onların sıkıntılı süreçlerine benzer bir duruma girdik.

    kayseri - alanya - karagümrük - başakşehir - beşiktaş - fenerbahçe maçlarımızda bir şekilde zorlanacağımızı düşünüyorum. geriye istanbul - sivas - ankaragücü maçları kalıyor.

    neredeyse fener'in fikstürüyle aynı takımlarla oynayacak olmamıza rağmen nedir bu olumsuz düşünce? emre'li başakşehir + kadıköy'e çıkacak olan başsız trabzon + anadolu takımlarının bize bilendikleri gibi fener'e bilenmemeleri + hakemlerin düdükleri... fener'i tek zorlayacak muhtemel maç arenada.

    fenerbahçe'ye maç oynamadan 6 puan bize 3 puan gelecek. gerçek puan farkımız 3...

    ben ligin ve saha dışı/saha içi yönetimlerinin bu gidişatında artık şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum. maksimum 2 maçlık puan kaybı hakkımız kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın