• 1612
    düzgün bir aplikasyona (ps , xbox, smarttv vs) sahip olup netflix fiyatına sadece lig, netflix x4 kullanıcı fiyatına sport + beinconnect ve dizileri verseler bir sürü aboneleri olabilirdi. geçmişte yandaşları zengin edecek dekoderleri tutma hamlesi, üstüne saçma sapan yayıncılıkla ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

    iptv'ler de eskisi gibi dandik değil, işin komiği iptv veya benzer korsan aplikasyonların kalitesinde app yapamamaları.
    bunların üstünde de $'ın 19 olması ( gerçi yarısı 4,5 tl'den geri kalan yıllık ücretin yarısı doların sene başı tutarından ödeniyordu yanlış anımsamıyorsam) bunları bitirdi.

    gerçi 3 sene önce bir yazı yazmıştım bein ile ilgili, tüm kaliteli çalışanlarının şirketten kaçtığı ile ilgili. köylü kurnazı katarlılar 5 senelik birikmiş çalışan primlerinin üzerine yatmıştı. sağlam ah almıştı. (kazanılmış hakkın kayyum ile katarlılara geçmesi sonucu gasp edilmesi fiili vuku bulmuştu, az gazeteci olsa ülkede yazılırdı bunlar)

    e sonuç vasatlıklarla dolu bir şirket, vasat başkanların olduğu (biz hariç * ) bir lig, şaibenin ayyuka çıktığı bir maraton.

    deli sevse millet para vermez oldu artık, tabi mevcut 20 senelik iktidarın paranın bir adet 0'ını eritmesi de cabası. 400 tl peynir = 40tl birkaç sene öncesine göre , 3 - 5 sene de paraya bir sıfır eklendi sayelerinde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın