resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21209
    https://youtu.be/E987IFd7ZTA

    kendisi ile şöyle bir röportaj yapılmış futbolcu. açıkçası ardaya sempati beslerim ve iyi bir galatasaraylı olduğunu düşünürüm, zaman zaman rahat bırakılması gerektiğini de yazmışlığım vardır fakat yapılan röportajı çok samimiyetsiz buldum.

    yaptığı açıklamalar yine fecaat. tek tek girmeyeyim de işte “anneme o daireyi aldım”, “yüksel hanımın malikanesi”, “ bizim örfümüz adetimiz”, “kuran kursuna gitmeyi çok severdim” gibi. hele birde röportajı yapan bir abla var ki dillere destan. sanki bayrampaşa’ya gezmeye gelmemişte, afrika’ya yetim çocuk doyurup, su kuyusu açtırmaya gelmiş. arda ne anlatsa “ayy yazık”, “ayy canım”, “ayy ne tatlı” gibi acınası nidalarda bulunuyor.

    ablacım şaşırma ama istanbul’un %80’i böyle semtlerden oluşuyor, ayrıca sen beyaz tvde program yapmış insansın kimi, nereyi beğenmiyorsun? arda “maçtan sonra hocalarımız güveç ısmarlardı burda” diyor, ablanın cevap “yaaaaaa”. ne oldu amk. bayrampaşa’da 13 yaşında bir çocuk, okul çıkışı portakallı pekin ördeği mi yiyecek? neye şaşırdın? neye üzüldün bu kadar. ben aslında arda’dan çok bu ablaya ayar olmuşum. ah ulan arda seninde şansızlığın bu oldu hep, olmadık insanlara, olmadık şeyler anlattın hep.
App Store'dan indirin Google Play'den alın