resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3254
    toplu ve topsuz oyunda oyun zekası olarak; kendisinden 1 gömlek yukarıda olan zaniolo'dan ve kendisinden 1 gömlek aşağıda olan diğer tüm takım oyuncularından daha hızlı düşünen, pozisyon alan, hareket eden, organize olan elit forvetimiz.

    zaniolo'nun teknik anlamda ve pozisyon alma, dribling'i doğru yönetme anlamında eksik olduğunu da gözler önüne süren forvetimizdir. yunus akgün'ün bu takımın sağ açık'ı olmak için maalesef yetersiz kaldığını gözler önüne seren forvetimizdir. gomis'in bu lig için yeterli ama avrupa hava sahasındaki akıcı oyunlarda yavaş kalacağını gözler önüne seren forvetimizdir. mertens'in son vuruşlarının etkili olması için savunmayı da kendisine çekmesine rağmen yeterince iyi son vuruş çıkaramadığını gözler önüne seren forvetimizdir. kerem aktürkoğlu'na "topa 1 kez dokun ve pas ver" ve "topu orta sahaya git al, korner bayrağına doğru hafif sürüp tersine dönerek orta yap ben çözerim" diyen ve dönüp mertens'e de "sana servis edeceğim kaleye şut çek" diyen forvetimizdir.

    kim ne derse desin, iyi futbol iyi 9 numara ile oynanır. biri weghorst'tu, diğeri icardi. şu adamın oyun zekası galatasaray'ın ileri 3'lüsünde olsa ligi kapatır, bizi "hayvan gibisiniz gidin bayern'le oynayın" diye kovarlardı. umarım ya galatasaray'ımda devam eder yada şu moting saçmalığı son bulur da bayern'im satın alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın