resim
Lale Orta
Görev:Eski Hakem
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 536
    artık işin b*ku çıktı.

    galatasaray yönetimi artık daha ne yapabilir. eline silah alıp tff binasını mı basacak, taraftarını sokağa mı dökecek? ne yapabilir bu yönetim.
    pişkinliğin artık son noktasındayız. adamlar çektikleri operasyonu kabul etmelerinin üzerinden 24 saat geçmeden, bir operasyon daha çektiler.

    neyin peşindesiniz lan? milleti sokağa döküp, mezheple-ırkla bölemediğiniz halkı futbolla mı bölmeye çalışıyorsunuz?
    insanların ruh salığıyla oynayıp, dengesizce olaylar yaşatma niyetinde misiniz?

    artık aklım hayalim almıyor. yaklaşık 20 yıldır futbol seyrederim, hayatımda bu kadar mental olarak yorulduğum bir sezon olmadı. futbol üzerinden bu kadar ayrıştığımız bir döneme denk gelmedim.

    ruh sağlığımızı ve dengemizi bozmadan, şu zor ekonomik şartlar ve insanı depresyona götürecek olaylara rağmen hayatımıza devam etmeye çalışırken, bir tane tetikçi mhk başkanı çıkıyor ve pişkinliği ile 30 milyon insanın aklıyla alay ediyor.

    olay galatasaray'dan çıktı artık, toplum sağlığı için bu kadının bir an önce tarihin tozlu sayfalarına gömülmesi lazım.
    bu işler şakaya gelmez, fanatizm de öyle. futbol ile bölünen veya büyük yozlaşmalara sürüklenen bir sürü ülke-toplum gördük.
    aklı başında bir devlet yönetimi, bu kadının ve onun deli gibi taptığı zengin çocuğunun milli güvenlik sorunu olduğunu görüp, gereken adımları atması gerekir.
    bu kadar ciddi bir mesele sadece galatasaray yönetimine bırakılamaz.

    son olarak fatih terim hocamızın sözlerine benzer bir şekilde ''kendinize gelin burdan sezon sonuna kadar'' diyor ve galatasaray taraftarına bu zor günlerde sabırlar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın