resim
Lale Orta
Görev:Eski Hakem
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 493
    olmaz ama hani olur da burdan şampiyonluğu fenerbahçe'ye kaptırırsak, lale orta denen şahıs bu ülkede yargılanmadan rahatça akademisyenliğini yapmaya geri mi dönecek? çünkü sezon sonunda veya eninde sonunda kendi misyonunu tamamlayıp görevi cüneyt çakır'a bırakacağı herkes tarafından konuşuluyor.

    fenerbahçe yönetim kurulu üyesinin babasının sahibi olduğu üniversitede akademisyen olan ve aynı zamanda mhk başkanı olan lale orta, bugün galatasaray'ın 6 puanlık avantajının gasp edildiğini itiraf etti. bakın bu kadın maaşını fenerbahçe yönetim kurulu üyesinin babasından alıyor. olacak iş değil. resmi hesaplarımız tarafından tepki gösterilmesi gerekiyordu. sezon sonu 6 puandan daha az bir farkla şampiyonluğu kaybedersek lale hanım insanların yüzüne nasıl bakabilecek? görevi kötüye kullanmaktan yargılanması gerekiyor. şampiyonluğu kaybetmesek bile buna yönelik icraatlerinden ötürü yargılanması gerekiyor.

    madem göreve cüneyt çakır gelecek, sezon sonu beklenmeden gelmeli. yoksa sezon sonuna kadar lale orta'nın yapacağı her şey yanına kâr kalacak. görevden ayrılacağını bilen bir mhk başkanı, bir dakika bile mhk başkanlığı yaparsa ortada şaibe var demektir. kimse insanların aklıyla alay etmeye kalkmasın.
    (bkz: süper lig 2022-2023 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın