resim
Lale Orta
Görev:Eski Hakem
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 485
    yayıncı kuruluşta kuralına göre adlı bir programda tartışmalı pozisyonları değerlendirdiler hugh dallas ile.

    pozisyon dünyanın her yerinde, kim izlerse izlesin penaltı değil diyor, maçın hakeminin bunu görmemesini normal karşılıyor. buraya kadar mantıklı. ama dönüp var'a bir şey diyemiyor. insani hata diyor.

    arda güler'in beşiktaş maçında kendini yere atarak aldığı penaltıya aldatmaca, simülasyon diyip üzerine dünyanın hiçbir yerinde penaltı verilmez dediğiniz pozisyona önündeki ekranlardan istedikleri hızda izleyebilen var hakemlerin nasıl oluyor da penaltı olmayan pozisyon hakkında hakemi uyarmayıp, insani hataları üst üste yapabiliyor? bu insani hatalar konusunda hakemlere kaç maç ceza veriyorsunuz? yoksa insanı hata canım diyip görev vermeye devam mı ediyorsunuz?

    fenerli futbolcu rakibinin bileğine basıyor, direkt kırmızı kartla atılması gerek. zaten hugh dallas da kırmızı kart diyor. mete kalkavan önce elini kırmızıya sonra sarıya götürmüş. var kayıtlarını dinledim, yan hakem uyarmış, ayağı toptan kaymış o yüzden sarıya çevirmiş kırmızıyı. bak hele bak. ee var ne yapıyordu? var uyuyor.

    galatasaray oyuncularının 2 hafta üst üste bileklerini basılmış, yayına çıkarttığın adam tarafından da pozisyonların kırmızı olması gerektiği belirtilmiş. ağzını açıp var hakemleri ile ilgili bir şey demen lazım değil mi? galatasarayla ilgili aleyhte bir pozisyon olunca yayıncıyı arayıp, görüntü eklenmesini talep ediyorsun da galatarasay lehine laf edebileceğin bir pozisyon yorumunda, yayına bilirkişi olarak çıkarttığın kişinin yorumunu onaylayamıyorsun.

    size kim yasakladı galatasaray hakkında yorum yapmanızı? hayırdır?
    fenerbahçe, beşiktaş ve diğer takımlar için kendi fikrinizi belirtirken, var hakkında konuşurken iyi. konu galatasaray olunca niye susmayı tercih ediyorsunuz?

    haydi hepsini geçelim, donk'un zaniolo'ya salladığı hedefini bulmayan tekmenin hemen ardından koşup zaniolo'nun aşil tendonuna basma teşebbüsünü niye eklemediniz pozisyonlara? onun da kuralını bir öğrenseydik madem. hugh dallas onu da yorumlayıverseydi? neden yorumlatmadınız donk'un zaniolo'ya bastığı pozisyonu?

    sahadaki hakemlerin insani hata yapabilmesini anlıyoruz. önünde bir sürü ekran olan adamların insani hata yapabilmesi oldukça zor. üst üste 3 kez hata yapması ise daha da zor. bir zahmet işlerin son verin bu kadar rezalet üzerine. işlerine son veremiyorsanız da
    istifa edin artık. istifa!
App Store'dan indirin Google Play'den alın