• 461
    galatasaray taraftarında ligin bitimine 10 hafta kala bir rehavet görünmeye başladı. şu anki rehavet asıl dikkatli olunması gereken, hatanın telafisinin zorlaştığı periyoda girilmişken yapılacak en büyük yanlıştır.

    evet maç fazlasıyla rakibimizin 9 puan önündeyiz, geriye kalan 9 maç için güzel bir puan farkı, oraya bir de ikili averajdan ekleyeceğimiz +1 puanla çok avantajlı gibi görünüyoruz. ama gözlerden kaçan bir şey var;

    fb için hafta sonu yaşanan rezaletten* sonra ali koç - jj gerginliği, bakalım kim önce kaçacak gırgırı yapılırken fb'nin yine hakem tarafından itildiği gerek medya, gerekse taraftarlar tarafından unutulmuş gibi görünüyor.

    sezon başından bu yana fb lehine yapılan hakem skandalları, verilen saçma sapan penaltılar, galatasaray aleyhinde yapılan sayısızca kasıtlı hatalar sizce 26. hafta fb, beşiktaş'a kaybedince bitti mi? şu zamana kadar puan farkı açılmasın, aman galatasaray kopup gitmesin diye yapılan şeyleri göz önüne getirdiğimizde 26 haftalık koca bir serüven ortaya çıkıyor.
    buraya kadar elinden gelen her şeyi yapmış, bölümü geçmek için her tuşa basmış mhk-ali koç-tff-medya ortaklığı 10 maç kala her şeyi bırakacak mı sizce?

    bence galatasaray'ın asıl bu dakikadan sonra daha dikkatli olması gerekiyor. ali koç gibi panik, iş bilmez bir adamın hafta sonu yaşanan rezaletten sonra bile bir aksiyonda bulunmaması kötü kokuların gelmeye devam edeceğine işaret ediyor gibi.
    bu adam ligin 9. haftasında kaybettiği sıradan bir trabzonspor maçından* sonra havaalanında eline megafon alıp türkü çığıracak seviyede panik bir adamken, 2 gün önce yaşanmış büyük rezaletten* sonra sakin kalması bana medya+mhk+tff ittifaklarıyla sonuna kadar cırmalayacaklarını ve bu ittifaklarından bazı vaatler almış olabileceğini düşündürtüyor.

    en büyük rakibimiz rehavet. konsantrasyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın