resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 646
    yıllardır fatih terim'in galatasaray'a geliş gidişiyle dalga geçen camianın yeniden teknik direktörü olacağı konuşulan hoca. işin güzel tarafı fatih terim'in oda dolusu kupası varken ismail kartal fenerbahçe'de 2 döneminde de şampiyonluk yaşamadı.* daha da ironik kısmı yazdan beri fatih terim'e bizim taraftarın kullandığı jargonla seslendikleri jorge jesus yerine getiriyorlar. hani jesus babanızdı, bir ulusun umuduydu, imparator ne ki adam futbol peygamberi gibiydi falan nisan ayında niye sepet ediyorsunuz?

    yanlış anlaşılmasın, ismail kartal'ın hocalığını tartışmıyorum. geçen sene fazla fazla başarılıydı. fenerbahçe biraz somut düşünebilse ismail kartal'ın geçen seneki performansından sonra bu kadar yüklü parayla hoca getirmek bir yana hoca arayışına girmeyeceklerini lig bitmeden ilan ederdi. durup dururken sırf ismi var diye jorge jesus'u getirdiler şimdi gönderip kartal'a dönüyorlar. yine muazzam bir iş yapıyorlar çünkü jesus'un derbiler hariç puan ortalaması iyi. jesus'a brezilya'dan saçma sapan adamlar gelirken koyacakları tepkiyi ligin son düzlüğünde 2 üstü puan ortalaması varken koyuyorlar. ismail kartal gelip de jesus'un ortalamasının altında kalırsa, ki takım ligi falan salarsa ihtimal dahilinde, daha da büyük şenlik çıkacak.

    acaba dedim bu sefer ali koç gidici mi? sabah ismail küçükkaya'nın yayınına kongre üyeleri mesaj atmış ''ali başkan ekonomiyi düzeltti, sportif başarı da gelecek.'' falan diye bazı taraftarlar köpürüyordu. bu tarz kongre üyeleri konuşmaya başladıysa ali koç da gitmez bir yere yine. zannımca 1-2 aylık bir üçüncü dönem için teklif götürülecek olan hoca.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın