resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21203
    ne yazık ki galatasaray taraftarının fenerbahçeliler gibi davrandığını görüyorum. galatasaray büyüktür, kimseden korkmaz, birini aşağı çekerek kendisi yukarı çıkmaya çalışmaz. kendisi zaten yukarıdadır, olmadığı zamanlarda da oraya kendi gücüyle çıkmıştır, çıkar.

    arda güler çok yetenekli bir oyuncu. çocukta doğal bir yetenek var. yani daha bu yaşta 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçında direkt sonuca etki edecek 3 hareketi var. iki pası ile valencia'yı iki defa kaleci ile karşı karşıya bıraktı, tamamen kendi becerisi ile - sonunda yaptığı emek hırsızlığıdır ama asıl sorun hakemde orada, var'a rağmen o penaltıyı veremezsin.- penaltı aldı.

    kendisinin kıyaslandığı arda turan kendisi yaşındayken galatasaray'da oynamıyordu. nesnel verileri kendi yorumlarınızı haklı çıkarmak uğruna eğip büküyorsunuz.

    arda turan ocak 1987 doğumlu
    arda güler şubat 2005 doğumlu

    dolayısı ile ikisinin aynı yaşta yaptıklarını kıyaslayacaksak arda güler'in şu an yaptıkları arda turan'ın 2004 2005 sezonuna denk gelir. o sezonda da arda turan diye bir futbolcu yok hükmündedir henüz.

    2005 doğumlu ve 2022 23 sezonunda oynuyor. dolayısı ile arda turan ile kıyas yapacaksan arda turan'ın 2004 2005 sezonuna denk gelir bu. yani 18 yaşını doldurduğu sezona denk gelir. arda turan 2005'in ocak ayında 18 yaşını doldurmuştur.

    arda güler şu an arda turan'ın kariyerinin zekatı etmez ama potansiyeli çok büyük çocuğun. olur olmaz onu göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın