resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 847
    galatasaray sözlük yazarlarının 104 dakikada genel karakterini, futbol karakterini, duygu durumunu analiz ettiği futbolcu. freudlarımızı ve junglarımızı tebrik ediyorum.

    1 nisan 2023 galatasaray adana demirspor maçında penaltı kazanılan pozisyonda metrelerce top sürüp, arkadan kayan rakibe rağmen pozisyona devam edip, topu da başarılı şekilde ayağından çıkarmıştır. atılan ilk golde de öyle veya böyle ortalığı karıştırıyordu. kariyerine de üç maçta 2 golle başladı. üç maçta aldığı süre 104 dakika. attığı gol 2. biri maç alan gol, diğeri 1-0'ı rahata taşıyan gol.

    kerem nasıl top kontrolünde problem yaşıyorsa zaniolo da hakeme atar gider yapacak. belki de bizlerin insanları kusurlarıyla ve özleriyle kabul etmeyi öğrenmesi gerekiyordur. https://youtu.be/7xYO-VMZUGo?t=130 zizek'ten bir kesit paylaşıyorum. kerem yarın top kontrolünü kusursuz hale getirirse bir anda problemimiz kerem'in gücü olacak. tevez de kısaydı ama güçlüydü olabiliyor denecek. bunu çözdükten sonra hava toplarına sıra gelecek. kısa boylu ama iyi kafacı bir kenar oyuncusu bulunacak ve gündeme bu gelecek. zaniolo yarın mülayim birine dönüşürse problem çok şut denemesi veya sağ ayağı olacak.

    insanları özleriyle, onları o yapan beceri ve noksanlarıyla kabul etmek gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın