• 965
    şimdi şöyle bir sıkıntı var bu takımla ilgili. bakın biz gol atınca i will survive çalıyor bir atmosfer var takımı deli ateşliyor taraftarı gaza getiriyor ama... işte bayern offenbach'ın can can'ını çalıyor. daha cok looney tunes çizgi filmlerinde görürdük zaten duyunca bir tom ve jerry kovalaması, bugs bunny haydo kapışmasını hissediyorsunuz. da baba bunu maçta çalıyorsun skor 2 0. rakibin yerinde oldugunu düşün. adamlar resmen sizi ezeceğiz ve kafa bulacagız diyor. belki de şampiyonluk maçı çalana bakar mısın? çünkü 1 gelse 2, 2 gelse 3'ü kovalayacagım, seni ezerken eğleneceğim diyor resmen. korkunç.
    maçı izlerken sarı formalı jerry koşuyor kırmızı formalı tom kovalıyor gibi. ha jerry kazanıyordu demeyin. şimdi bayern'li tom'un elinde tavayı hayal edin jerry'nin kafaya indiriyor. jerry sersem. daha kötüsü dahası da gelecek.

    (bkz: 1 nisan 2023 bayern münih borussia dortmund maçı)

    edit: daha kötüsü 4 oluyor. oyuncular aşırı sevinmiyor. baba iyi pastı, eyvallah bro iyi koşuydu havasındalar. arkada bu şarkı çalıyor. şampiyonluk maçı. rakibe 3.lig takımı muamelesi. sanki böyle olması gerekiyordu maç. rahatça 4 olmalıymış gibi haller tavırlar. zulüm gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın