• 1063
    --- alıntı ---

    https://youtu.be/ftihpzqqV3A

    evet serdarcığım çok haklısın, tek işi konut geliştirmek olan insanlar yanlış hesaplamış, senin söylediklerini dinleyince anlıyoruz. biz bu işten zarar edeceğiz. sen en doğrusunu biliyorsun.
    işlevsel bir aptal olarak fb taraftarını "rahatlatma" görevini layıkıyla yerine getirdiğin için herkes sana müteşekkir.
    böyle devam.

    --- alıntı ---

    7 mart 2023 tarihinde kendisi hakkında kullanışlı aptal tabirini yapmıştım.
    kendisi buraları okur, zira kendisinin gazeteciliği aşırma üzerine kuruludur.
    daha önce de "ali koç'a taptığı kadar allah'a tapsa cennete giderdi" yazmıştım onu da bu vesile ile tekrar edeyim.

    hangi kulüpte futbolcular tartışmıyor ya da kavga etmiyor ? (biz melo - riera kavgası görmüş kulübüz) bunun haber yapılması kısmı sorun değil, sen fenerbahçeli futbolcular kelepçe ile birbirini bağlayıp parti yaparken tek kelime yazabildin mi ?
    okan buruk hakkında sabah akşam sallarkenjorge jesus denen bunak her hafta bir kulüple transfer görüşmesi yaparken iki çif laf edebildin mi ?
    sadece cahil bir insanın cesaret edebileceği eline kağıt kalem alıp "yeaa bu florya'da şu kadar para kazanabiller yeaa" diye atıp tutarken fenerbahçe'nin 10 milyar tl'yi bulan borçları hakkına tek kelime edebildin mi ?

    bak göbekli marul kılıklı yaşam formu; sen ergun babahan' ın yanında öğrendiğin taktikleri anca çol çocuğa yedirirsin. türkiye gibi rezil bir spor medyası olan ülkede bile (senin kaliteni ve karakterini bildiklerinden) seni ciddiye alan insan sayısı fenerbahçenin uydurma şampiyonluklarından bile az.

    daha önce de dedim, senin görevin taraftarları kısa süreli tatmin etmek, askeriye banyolarında kullanılan sabun gibi bir işlevin var fazlası yok.

    çok uzatmaya da gerek yok
    al sana açık çek, çok zaniolo'nun maliyetini 15+16 milyon olduğunu ispatla biz de o yönetimin tepesine çökelim ama yok bunu ispatlayamazsan sana bundan sonra müfteri diyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın