• 2892
    metinde geçen sadece bir cümleye cevap vermek gerekir: "geldiğimiz noktada başkanımız ahmet nur çebi’nin haklılığı, futbol kamuoyu tarafından teslim edilmiştir".

    galatasaray'ı, fenerbahçe'yi geçtim; hatay ve antep maçları konusunda "çebi haklı" diye bir tane anadolu kulübü başkanı, yöneticisi veya taraftarı var mı? ben bir tane bile görmedim. ama beşiktaş kulübü o kadar adi bir kulüp ki, sosyal medyada sahipli hesaplardan yaptıkları paylaşımlarla bir beşiktaş kamuoyu yaratıyor ve sonra kendi kendine "hakkımız futbol kamuoyu tarafından teslim edilmiştir" diyebiliyor. bu kadar yüzsüz bir rakipten bahsediyoruz. beşiktaş'ın bu konuda haklı olduğunu alen markaryan'dan, bülent uslu'dan veya beşiktaş armalı anonim hesaplardan başka dile getiren bir allah'ın kulu yok halbuki. bir tane farklı kulüp yok. ne haklılığı, hangi haklılık? hak veren falan yok bu gerzeklere.

    bu açıklamaları gördükçe fenerbahçe ve beşiktaş arasında kalıp beşiktaş'ı tercih eden galatasaraylılara çok daha fazla sinirleniyorum. beşiktaş son 5 senedir galatasaray'ın şampiyon olduğu veya şampiyonluğa oynadığı senelere yönelik iftira atan, bugünkü açıklamasında dahi "lig şaibeli olur" tehditi ile galatasaray'ın olası bir şampiyonluğu kirletmeye çalışan iğrenç bir kulüp. fenerbahçe'den bir farkı var mı beşiktaş'ın? ali koç'tan bir farkı var mı ahmet nur çebi'nin? burak kızılhan'dan bir farkı var mı emre kocadağ'ın? yok. hatta belki beşiktaş'taki isimler çok daha kötü, çok daha çirkin karakterler. böyle bir kulübün alacağı puana da, birilerine takacağı çelmeye de bizim zerre ihtiyacımız yok. sezon sonuna kadar oynayacakları her maçı kaybetmelerini istemekten başka bunlar hakkında dileyebileceğim bir temenni de yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın