• 119
    yaşı 30’un üzerinde olanlar için dönüm noktası bir karakter vardı. ömer çavuşoğlu. fb’de yöneticilik de yapmış bir isim, bizim aziz üstel’in de akrabası. zaten ikisi de neden bu seviyedeler anlayamadım.

    cl’ye ilk katıldığımız seneydi. monaco maçlarının ikisini de 3-0 kaybetmiştik. işte o maçlardan birini televole türevi bir programın muhabiriyle izliyordu ve yediğimiz gollerde kahkahalar atıyordu. çocuk aklıyla hiç unutmadım o sahneyi.

    sonrasında cannes ile eşleştiklerinde cannes’ın kanını içicez gibi açıklamalar yapmıştı. iki maçta 9 tane itelemişti bunlara fransızlar.

    işin özü 5 yaşındaki bir çocukta bile başlıktaki hadiseye aykırı bir iz bırakan yine bunların kendisi oldu.

    sanıyorum cl son 16 turunda sevilla ile eşleştiklerinde sevilla başkanının küstah açıklamalarından dolayı kazansınlar istedim, ancak yine de emin olamadım.

    belli bir seviyeye kadar başarılı olmalarını umursamıyorum. neticede ülke puanına ve dolaylı olarak bize katkı sağlıyor. ayrıca lig dışında ekstra bir efor harcanması ve odağın dağılması da olumlu. ancak çeyrek final ve ötesinde rakibi destekleme moduna geçerim diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın