• 82
    kendisine önce mobbing sonra da haksız işten atılma işlemi yapılmış olduğu yönünde iddialar olan gs tv çalışanı.

    çok fazla gs tv izleyen birisi değilim. hatta kulüp televizyonlarıyla ilişkim, fenerbahçe maçlarında görev yapan ve son 10 yılda malum sebeplerden saçları giderek azalan arkadaşları görmek için youtube'da fb tv gol tepkilerini görmekten ibaret. ancak serbay şenkal'i geçmişte 1 olaydan hatırlıyorum. arda güler, hakkında, bir galatasaray altyapı derbisinden sonra yaptığı çok güzel, sportmen açıklamalar ve övgüler. o videoyu gördüğüm anda kendisinin, katılırsınız katılmazsınız, duruşu olan ve ülke futboluna lazım olan zihniyete sahip bir insan olduğu havasını almıştım.

    evet bu insanlar kulüp çalışanı, evet bugün kurumsal firmalarda çalışanlar, kendi kişisel hesaplarından, kişisel meseleleri ile ilgili görüşlerini bildirdiklerinde bazen zor durumda kalabiliyor hatta işinden olabiliyorlar. ancak bu öyle her görüşte olmuyor, bunun yüz kızartıcı, toplumun tümünde tepki gören bir davranış olması lazım. ırkçılık, homofobiklik, nefret suçu, ayrımcılık, aşırı cinsiyetçilik, zorbalık vs. yoksa kimse sağcı, solcu, ortacı, hristiyan demokrat, islamcı diye işten atılmamalı.

    galatasaray kulübü bu konuda bir açıklama yapmalı. eğer kendisi yüz kızartıcı bir eylemi sebebiyle işten ayrıldıysa bunu açıklamalı. evet kulüp herkesin neden işten ayrıldığını açıklamak zorunda değil. yoksa bu işin önü alınmaz. fakat kendisinin konusu nazik bir konudur ve ayrıca kendisi kulüp televizyonuna da uzun süre katkı vermiştir. bu bir saygı göstergesidir aynı zamanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın