resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3035
    yönetimin icardi için girişimde bulunacağı az çok kesinleşti.

    oyuncu profili
    barcelona'nın ünlü la masia akademisinin bir ürünü olan icardi'nin, inter'de ve psg'de ilişkilendirdiği tek şey golleri olurken galatasaray'da bu gollerin üzerine bir de asistlerini ekledi. bir santrforun oyunu etkilemek ve bağlantı oyununda takımını desteklemek için sık sık derine düştüğü sahte 9 forvet oyuncularının arttığı dünyada, icardi daha çok işini yapmayı tercih eden retro bir santrafor olduğunu görüyoruz. 18 yard ve ceza sahası içinde düzenli olarak yer almayı seviyor.

    atak oyunu
    icardi "agresif" forvet gibi görünmese de, ceza sahası içindeki ve çevresindeki topsuz hareketleri rakip defans için büyük sorunlar yaratıyor (bebek yüzlü şeytan gibi *). galatasaray üçüncü alana girdiğinde, icardi yarı alana doğru çapraz koşular yapma eğilimine çok giriyor.
    örnek; http://gss.gs/moh
    örnek 2; http://gss.gs/njh
    bu hareketi, ya kendisinin kaleci ile başa baş kalmasını sağlar ki şimdiye kadar bizde bu oldu ya da kendisine hem stoper hem bek çeker ve sonuç olarak bir takım arkadaşının açığa çıkması için merkezi alanlarda alan yaratır. yani yüksek ihtimalle tehlikeli gol pozisyonuna girersiniz icardi bunu yaptığında.

    defansif aksiyon
    icardi, başka hiçbir pozisyonda oynamayan bir forvet. günümüz futbolunda çok mevkili forvetler tutulur biliyorsunuz. ama icardi öyle değil. genellikle sahadaki en ofansif pozisyonu elde eder. bu nedenle, rakip açık oyun veya kontra atak yoluyla hücum ederken, galatasaray'ımızın savunma aşamasına nadiren katkıda bulunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın