resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 16395
    bir teknik direktör olarak yapması gerekeni yaptığı için eleştirilen hoca. galatasaray'ı analiz edip karşında bir anadolu takımı varmış gibi oynamadığın için çok kırgınım hocam.

    dalgayı bırakırsak eğer ligde oynadığımız maçlarda bizi en iyi analiz eden teknik direktörlerden biri olmuş. fiziği güçlü futbolcularla merkezi kapatması sayesinde kilidi çok zor açtık. mertens gibi merkezde kıpır kıpır oynayacak birinin olmaması ekmeğine yağ sürmüş. icardi'nin başına donk'u ve djilobodji'yi dikerek ve kerem'le arasındaki trafiği yine fizikle kapatarak bize bu sezon gördüğümüz en kısır galatasaray maçlarından birini izletti.

    set hücumundan devam etseydik bu plan ne kadar sürerdi, bilmiyorum. sonuç olarak bu planı uygulayamadıkları bir hızlı hücum sayesinde golü bulduk. maçın sonlarına doğru yaptığı değişikliklerle merkezini dağıtmasıyla da daha fazla pozisyon bulduk.

    umarım güzel yerlere gelir.

    (bkz: 11 mart 2023 galatasaray kasımpaşa maçı)

    maç dışı yorumum da şu şekilde.
    galatasaray taraftarı olarak bir antalyaspor muamelesi görmek isteyen varsa bu hakkınızdır tabii ama benim bildiğim aradan sivrilen bazı takımların haricinde bütün lig büyük takımlara kapanarak oynuyor. çünkü adı üstünde, büyük takım. galatasaray da büyük bir takım.

    "fenerbahçe maçında atak futbolu oynatmıştı ama" yalanını da anca araştırmayan ve her okuduğuna inanan insanlar yutar. kendisinin son fener maçında 1 tane isabetli şutu vardı. ayrıca o kadrodaki 11'le bu kadrodaki 11 arasında tam 5 tane oyuncu farkı ve koca bir transfer dönemi var. merak ediyorsanız eğer o 5 oyuncunun 2 tanesi savunma dörtlüsünden.

    insafsızlığınızı kendinize saklayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın