• 1789
    kendileri yönetiminde tek iyi giden şubemiz futbol, biraz da galatasaray kadın basketbol takımımız. diğer tüm şubelerimiz rezalet durumda. tabii galatasaray'da "futbol iyiyse yönetimimiz iyi" gibi bir anlayış olduğu için kimse eleştirmiyor kendilerini. halbuki kendileri yönetime geldiği zaman "galatasaray, cumhuriyet'in 100. yılında sadece futbolda değil tüm amatör branşlarda şampiyonluk hedefliyor. bizim için çok önemli bir dönem." diye açıklama yapmışlardı. kaynak: https://twitter.com/...296474646740992?s=20 bu mu her branşta kupa kaldırmak isteyen yönetim? taraftarı "takımımız küme düşmese yeter" kafasına soktular.

    -> galatasaray erkek basketbol takımımız küme düşmemeye oynuyor, son 10 resmi maçtan sadece 1 galibiyet alabildi. koç olarak bir tane stajyer var başımızda, nasıl bir torpili varsa kovulmuyor.
    -> galatasaray kadın basketbol takımımız ise avrupa'da kupa getirme potansiyeli var ama ona da kısa transferi yapılmadı. ligde ise çukurova ve fenerbahçe'den dolayı şampiyonluk hayal.
    -> voleybol şubesi hakkında bir bilgim yok ama voleybolu takip eden kişiler erkek ve kadın takımlarımız için olumlu konuşmuyor. engelsiz aslanları da takip etmediğim için bir şey diyemiyorum.

    erden timur'un el attığı erkek futbol takımımız ve kesenin ağzını açtığımız kadın futbol takımımız haricinde "cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk" amacıyla kurulan takımlarımızda sportif olarak iyi giden branşımız görüldüğü gibi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın