2022-23 Türkiye TFF 2. Lig Beyaz Grubu 25.Hafta Maçı
Bursa Atatürk Stadyumu
2 - 1
  • 24
    diyarbakir'da pkk bayragi acanlarla su macta su igrenc goruntuyu gormemize sebep olanlarin ayni cizginin farkli koselerinde durdugunun farkinda olmadigi mac.

    "aynisini diyarbakirlilara da soyler misin? ve aynisini bursalilara da soyler misin?" ciler ayni seye hizmet ettigini ne zaman anlayacak acaba?

    su macin, ilk macin oynatilmasi ve yaratilmak istenen infialin, bundan oy devsirenlerin yonettigi bir ulkede toplum da boyle oluyor iste.

    40 sene sifir cozum. sen beni dov, ben seni doveyim. sen pkk bayragi ac, ben faili mechullerin asil faillerinin pankartini acayim.

    bunlara laf eden de ya bursali oluyor ya diyarbakirli.
    ne bicim duzen yarattiniz ya? siz kiminle kavga ediyorsunuz? biri teroristle biri de fasistle kavga ettigini zannediyor. siz sadece bu ulkede insanca yasayip, refah icinde hayat surebilme ihtimalimizle kavga ediyorsunuz. cahilsiniz, egitimsizsiniz ve kullanisli piyonlarsiniz maalesef. bunun bile farkinda degilsiniz.

    ulke yonetecegim diye goreve gelip insanlari surekli birbirine dusurenler...su sorunu 40 senede cozemediniz ya. 40 senedir dusman ettiniz insanlari birbirine. su guzelim ulkenin icini ne hale getirdiniz be. yaziklar olsun bu ulkeyi bu hale getiren herkese. yaziklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın