• 1710
    sırf, süperman kostümlü padişah profilli trolün bir sürü hesabına denk geldim ki ben yazar falan değilim, sadece gündemi yarım saat takip eder, sonra buraya dönerim.

    benim bile dikkatimi çeken böyle tipler varsa, kim bilir daha neleri vardır.

    herif ajan smith gibi, belki yüzlerce yan hesabı var ve bunu saklamaktan çekinmiyor. orda, 2 senedir yazar olmayı bekleyen yazar arkadaşları tanıyorum. tahsilli, nerde ne konuşacağını bilen, bilgi birikimine hayran kalacağınız insanlar. hepsi efendi, işinde gücünde insanlar. deformasyonu siz düşünün.

    önceden belli bir misyonu vardı. troller bile trol gibi troldü. öyle ruhunu 20 euro’ya satan tiplemeler değildi. yazısını gördüğünüzde “vay or*spu çocuğuna bak ahahaha” tepkisini vereceğiniz türden trollerdi. şimdilerde ise bu siyasi troller günaşırı atatürk’e, devlete, millete hakaret ediyor ama hiçbir karşılığı olmuyordu. tam dunning kruger’lar yemin ediyorum. ne eksik ne fazla.

    öyle göte böyle tarrak arkadaşlar. yıllardan beridir zaten kaşınıyorlardı. sadece akp trolü değil, hdp, chp yahut bilimum görüşteki trollerin arka bahçesi olmuştu.

    her allah’ın günü libido yükselten şeyler başlığına 300 tane şey girilir, kadınlara ya da erkeklere hakaret edilirdi. sözde, kapı gıcırtısına tahrik olan, brad pitt tipli, 25 cm’lik sözlük yazarlarını ben bir ara zeytinli rock fest’de görmüştüm. allah affetsin ama evladım olsa eldivenle bile sevmem. kusura bakmasınlar, allah da onları tipiyle sınıyor ):

    galatasaray maç başlığına ya da bizzat başlığına fetö yazmayanı dövüyorlardı. ayhan akman’ın reşit olmayan oğluna bile fetö iması yapıldığını okumuştum, deli oldum. ne oldu? bi bok olmadı tabi. bunları bildiklerinden iyice azıtmışlardı zaten.

    özgürlük falan güzel şeyler de allah biliyor ya, kapatıldığında “oh bee” tepkisini verdim. hatta bu durumu sözlüğün ünlü başlığıyla anlatayım;

    (bkz: kapatılınca oh be dünya varmış dedirten şeyler)

    en son deprem başlıklarında da yalanın bini bir para olmuştu ki artık dayanamadı yetkililer ve kapandı. ilerde yine açılır gerçi.

    gerçekten sizi savunamayacak kadar tiksiniyorum sizden eksi sozluk yazarları.

    tek üzüldüğüm şey, oralardan buraya transfer olan, siyaset dışında hiçbir kelam etmeyen yazarların kafa açmasına tahammül edecek olmam. herifin 20 entry’si var önceden, şu an 50 ve hepsi siyaset üzerine. ölü taklidi yapmayı düşünüyorum. belki giderler ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın