• 44
    yanlış kararla fenerbahçe seyircisine kapatılmış müsabaka.

    kimseye yaramayacak, saçma bir karar.

    kadıköy'de hükümet istifa diye bağırmış olanlar, zaten deplasmana gitmez. deplasmana gidecekler ağırlıklı olarak yakın illerde oturan genç fenerliler. o da passoliglerine fener yazdırdılarsa olmaz, başka birşey yazarsa gene giderler.

    fenerbahçe'ye ceza olmaz, aksine haksızlık yapıldı psikolojisi ile hırslanıp daha iyi oynayıp maçı alacaklar. üstelik kendi seyircilerinin olası bir olumsuz tezahuratından doğacak ve bir sonraki kendi sahasındaki maçta işleme konacak bir cezadan kurtuldular. mesela, şu an bizim kupa maçında seyirci yasağı konsun, galatasaray yöneticileri gizli gizli çok sevinirler.

    kayseri zaten fener yardakçısı bir takım. mali açıdan zor durumdalar, yılda 3-4 maç büyük takımlar geldiğinde yaptıkları gişe onları ihya ediyordu. şimdi fener maçında zaten bir maraz çıkmasın diye problem çıkarmayacak gruplara bedava veya ucuza dağıtılacak biletler.

    kayseri kaybetti, hem hasılattan, hem de maç galibiyet priminden, hem de deplasman seyircisi bereketinden oldu. akp oy kaybetti, bu yasak kuvvetli oldukları iç anadolu'da fb'li taraftarların oyunu etkilenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın