• 40
    hiç şaşırtmayan bir şekilde tamamen haksız bir karara sahne olan maç. fenerbahçe taraftarının deplasman tribününde yerini alamamasının çok açık bir sebebi var, hiçbir mantıklı açıklaması yok. ülkedeki birçok şey gibi.

    öte yandan fenerbahçe niye destekleniyor onu anlamadım. hadi ben ''uzaylılarla fenerbahçe dünyanın kurtulması için maç yapsa uzaylıları tutarım.'' kafasındayım. normal bir taraftar da olsam şu ortamda fenerbahçe'yi desteklemek için bir sebep var mı? fenerbahçe kulübü dün o açıklamaya imza atmadı mı? hadi atmamış sayalım. fenerbahçe ''bütün unsurlarıyla'' bilmediğimiz bir camia mı? kaldı ki alınan karar fenerbahçe özelinde de değil. aynısının beşiktaş veya bizim başımıza gelmesi de çok muhtemel. fenerbahçe dik durduğu için falan olmuyor yani bunlar.

    sapla samanı ayırın. alınan kararın haksızlığı ayrı. keşke biz galatasaray olarak bu haksızlığa karşı ses çıkarsak. o kadar haksız ancak bu maçta şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibimiz olan fenerbahçe'yi desteklemek tamamen alakasız bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın