• 24
    doğrudan dışarıdan siyasi bir müdahale söz konusudur. bu birkaç defa daha tekrarlanırsa uefa ve/veya fıfa ile sorunlar yaşamamız olasıdır. askeri darbe dönemleri bu dönemi kıskanır.

    maçta olacak şeyleri şimdiden not edeyim: kayserispor tribünlerinde hükümet ve malum kişileri öven yazılar yer alacaktır. onlar için destek sloganları atılacaktır. içlerinde sadece türkiye ile ilgili olan tezahürat görüntüleri yandaş haber sitelerine verilecektir. ve "kayserispor tribünlerinden birlik beraberlik mesajı" "kara güçlere sert cevap" vb şekillerde başlıklar atarak o görüntüleri yayınlayarak haber yapacaklar. burada siyasetin en büyüğü yapılınca stada siyaset sokma olmayacak, birlik beraberlik olacaktır!

    az kaldı. biraz sabır. birkaç ay kaldı. elbet bu kötülükten kurtulacağız. elbet.

    bunca şeyden sonra yine bir şekilde devam ederlerse bu sefer ben küfür etmeden fikrimi söyledim diye ya hapse gireceğim ya da yurtdışına çıkacağım. çünkü bu kötülük devam ederse bir daha kurtuluşun modern bir yolunu göremiyorum.

    soma geliyor aklıma... onca şeyden sonra yine suçluların en çok oyu aldığı yeri...

    daha çok şey var söylemek istediğim ama seçimlerden önce hapse girmeye niyetim yok.

    ama yine de ekleme yapmadan edemeyeceğim. malum kişinin fb üyeliği vardı diye hatırlıyorum. o da üyeliğinden istifa etsin. spora siyaset karıştırmamak lazım sonuçta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın