• 5674
    kulüpler günlerdir yaşanan felaketin yaralarını sarmak adına yönetimleriyle, futbolcularıyla, taraftarıyla üzerine düşenden cok daha fazlasini yaptı. tırlar dolusu malzeme gönderdi, bağış topladı, depremzedelere moral vermeye çalıştı. peki bu yeterli mi? sadece atkı, çorap, çadır, konteynir, para gönderince bitiyor mu her sey?

    kesinlikle hayir, hatta tam tersi. bu facianin hesabini sormadigin surece bu yardimlarin, desteklerin hicbir anlami yok. bu faciayi yasatanlarin bugun cezasini kesmezsen; yarin boyle daha coook yardim kampanyalari duzenlersin, daha cook yardim tiri cikar stadin otoparkindan. hesap soran, ceza verilen, ders alinan toplumlarda bir felaket ikinci kez yasanmaz.

    velhasil tum kulupler, yonetimleri, futbolculari, taraftarlari yardim asamasinda birlik oldu, adeta tarih yazdi. sira hesap sorma asamasinda. o yuzden fenerbahce taraftarinin 25 şubat 2023 fenerbahçe konyaspor maçında yaptigi sey atilan ilk hesap sorma adimi olmasi sebebiyle cok buyuk is. tekrar ediyorum bugun hesabini soramazsan yaptigin yardimlarin, cektigin uzuntunun bir anlami yok. bugun hayata tutunsun diye yardim gonderdigin depremzede veya bir baskasi veya sen zaten baska bir felakette tekrar ozne olacaksin. cunku hesabin sorulmadigi, cezanin verilmedigi yerde ders alinmaz, her felaket tekrarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın