resim
Yusuf Yazıcı
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 651
    performans odaklı çalışmak zordur. futbolcuların işi, her ne kadar dışarıdan kolay görünse de performans odaklı yaşadıkları için epey zordur. zira böyle bir iş kolunda; doğru ortamın sizin için oluşturulması ve sizin bu ortama mental ve fiziksel olarak hazır olmanız gereklidir. peformans odaklı bir işim var ve günlük gelişen olaylar bile işimden elde ettiğim çıktıyı etkiliyor.

    yusuf ve aslında genel olarak futbolcu tarafına bakarsak; eğer bir robot değilseniz (robot futbolcular var) iyi performans verebilmeniz için gerekli ve yeterli ortamın sizin için tahsis edilmiş olması gerekiyor. hem iç, hem de dış etmenlerin iyi sonuç vermeniz için uygun olması gerekli.

    yusuf fransa'da bir süre iyi sonuç verdi, rusya'da verdi fakat trabzon'da son döneminde veremedi, verebilecek gibi de görünmüyor. dediğim gibi; iç ve dış etmenler elde ettiğiniz çıktıyı doğrudan etkiliyor. yusuf'tan bağımsız olarak konuşuyorum; kötü performans = kötü yetkinlik seviyesi anlamına gelmiyor. zira performansı etkileyen bir çok faktör var. fakat sürekli kötü performans, işinizde ne kadar yetkin olsanız da bir süre sonra sizi o işi icra edebilmek için gerekli yetkinliklere sahip olmadığınız algısını yaratabiliyor. ya da gerçekten bir süre sonra yetkinlikleriniz köreliyor.

    yusuf burada şu soruyu kendine sormalı: ben tatmin edici performansı belirli dönemlerde verdim. mevcut durumda gösterdiğim kötü performans benimle mi alakalı yoksa bulunduğum ortamla mı? ancak bu soruyu kendine soran ve doğru yanıtı bulan yetkin performans çalışanları arzu edilen seviyeye çıkabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın