resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 2721
    bu arkadaşı senelerdir iyi bir taktisyen olarak anlattılar ama maç sonu açıklamalarından bazı satır araları bunun aksini söylüyor.

    siopis’in çıkarılması sorusuna “merkezden gol yemedik. iki gol de merkezden değildi bir yanlış yok değişikliklerde” diye cevap verdi.

    hayır arkadaşım sen bilmiyorsun. merkez bir takımın direnç mekanizmasıdır. merkezden oyuncu eksilttiğinde kenarlardan handikap hakkını kullanmış olursun futbolda. merkezin direnci düştüğünde kanat defans merkezin eksikliğini karşılamak için sâkil kalacaktır ve çok kontratak yemeyi bu değişiklikle göze almışsın demektir. kaldı ki, basel bunu iyi değerlendirip siopis’in yokluğunda ikinci golü buldu.

    bırakın allah’ınızı severseniz bu ülkede futboldan anlayan yok. şu deprem hatırına trabzon’u desteklemiştim. bilenler bilir türk futbolunu alanya maçından sonra desteklemiyordum ama bu felaket bir ılımlılık vermişti bana. ancak böylesi bir anlayışla idare edilen takımlar elensin kardeşim türk takımı da olsa. basel akıllı oynayarak taktisyenin (!) takımını elemiştir efendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın