• 7451
    6 şubat 2023 tarihinden bu yana inanılmaz bir iş çıkaran kulübümüz. müthiş bir özveri ama daha önemlisi neredeyse kusursuz bir organizasyonla deprem bölgesine yaklaşık 100 tır yollamış, yollamaya da hala devam etmektedir. deprem bölgesine giden birçok yardımın tamamen bir kaos içinde gittiği, gittiği yerde takip edilemediği, koordine edilemediği, güvenliğinin sağlanamadığı yerde yalnızca aracılık etmekle kalmamış yardımların içeriğine kadar yol gösterici olmuştur. tabii ki oraya gönderilen bir mendilin bile kıymeti vardı. kıyasa sokmuyorum ancak galatasaray, büyüklüğüne yakışan cinsten bir organizasyon içinde yaklaşık 20 gündür. elzem ihtiyaçlarla ilgili duyurular yayınlaması, yardımları düzene sokması, tırların güvenliğini sağlaması ve ulaştığı yerlerden videolarla vs sürecin tamamen şeffaflık içinde yürütülmesi aşırı hoşuma gitti.

    bu müthiş organizasyonun dışında en ufak bir şekilde polemiğe girmemiş, ucundan kıyısından dahi bir saçmalığa imza atmamıştır ki aslında bu süreçler çok hassas ve bazen doğru bilinenlerin bile söylenmemesi gereken süreçler olabiliyor. yani ''aman şuna cevap verelim, bunu açıklayalım'' derken kendinizi bir çamurun içinde bulabileceğiniz zor dönemler. bir de bu takım zaten 16 maçtır kazanıyor, üstüne gitmiş trabzonspor'u yenmiş, yetmemiş türk futbol tarihinin en sansasyonel transferlerinden birini yapmış. bunlara rağmen yaklaşık 20 gündür futbol takımının kendi işine gücüne baktığı, camianın ise haklı olarak spor kulübünden ziyade tamamen bir sivil toplum kuruluşu kimliğiyle ön planda olduğunu görüyoruz.

    şunu da bırakalım da tarihe not düşmüş olalım: https://twitter.com/...491226814025728?s=20

    acayip gurur duydum galatasaraylı olmaktan bu süreçte. bütün bu süreci düşünen ve organize edenlerin, katılıp bir taşı bile yerinden oynatan herkesin eline, yüreğine sağlık.

    sezon başlayınca ne olur bilmiyorum. allah'ın izniyle şampiyonluk yürüyüşüne devam edeceğiz ancak bu takım bu sene bizim gönlümüzde çoktan şampiyon oldu, hep de öyle kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın