resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 2924
    zaniolo, zakharyan veya muadlili bir 10 numara veya ciddi bütçe ayırdığımız herangi bir oyuncu sebebiyle önümüzdeki senelerde elimizde tutamazsak yani demek istediğim sezon sonu icardi'ye - başka oyunculara ayırdığımız bütçeden dolayı - bütçe ayıramazsak (morutan, cica gibi çöpler yüzünden gedson'u alacak bütçeyi bulamamamız gibi ) taraftar nezdinde ve benim nezdimde çok ağır tepki ile karşılaşılacak.

    micro management yapacak futbol bilgim yok o yüzden çok nadir eleştri getiren bir taraftar olarak emin olduğum bazı büyük resimler var. o da iyi bir forvetin bulunmaz bir hint kumaşı olduğu. elit bir forvet her şey demek değil ama çok şey demek.

    geçen sene bir elit forvet, karim benzema, kötü bir real madrid'in en formda dönemlerindeki psg, chelsea, city ve liverpool'u elemesine olanak sağladı. elit bir forvet takıma organize, templu ve güçlü bir oyun oynatamaz ama olmayacak maçları alır. şampiyonluklar kupalar kazandırır.

    benzema ne alaka denebilir ama açıkçası ben icardi ile benzema'yı aynı kefeye koyarım arkadaş. ıcardi dehşet bir forvet oyuncusu. dünyada sayılı olan elit forvet havuzundan biri. arkasına iyi takım kurarsan uefa'da cl'de de seni finallere taşır, kuramazsan bile ortama bir takım ile lig'de şampiyonluk getirir.

    ıcardi'nin bütçesi net olarak kenara konmalı. altına çevrilip kasaya mı konur, kkm'ye çevrilip kur etkisinden mi korunur bilemem. o bütçe ayrıldıktan sonra başka transferler peşinden koşulmalı.

    icardi bizim için önümüzdeki yıllarda her şey demek değil ama çok ama çok şey demek. beğeni sayısı fazla olsun, mutlu olsun diye her instagram paylaşımını ekrana load olmadan beğeniyorum. ben elimden geleni yaptım. sıra yönetimde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın