• 52
    keita ve arda gitsin diyenler takım bu sene bu ikisi sakat-cezalı-formsuz olduğunda neler çektiğimizi unutmasın lütfen.
    efenim neyse, transfer listesine gelirsek. kaleye ufuk geçmeli, francoya elveda denmeli, bu biiir. defansta; sabri, neill, ali turan veya emre güngör ve hakan balta ve mümkünse bunlara alternatif olabilecek isimler gerekli. caneri alternatif saymadığımı da belirteyim peşinen.
    orta sahamıza ön libero olaraktan yetenekli, basan, ısıran bir eleman gerekli. ayhan, mehmet topal, barış ve mustafa sarp ne kadar iyi niyetli olursa olsun bir işimize yaramıyor, bunu da gördük... elano ve jo gönderilmeli. kim ne derse desin, elanonun pek bir katkısı olmuyor takıma. topa girmekten çekiniyor, ligde yaptığı asist 0, uzaktan attığı tek gol kayseriye, frikikten golü yok, kornerleri son dakikada bile ön direğe atma huyunu bir türlü kıramıyor vs vs... nasılsa piyasasıda olacak verin gitsin. jo da barosun formda olduğu takımda ancak parti verir, o kadar.
    dos santos ne olursa olsun alınmalı ve takımdaki serbest oyuncu konumuna geçmeli. tepki alıcağını bile bile kewellında gitmesi gerektiğini savunuyorum. müzmin sakat olması, hala sözleşme imzalaması ve aklının sürekli ingilterede olması bunun sebebleri. barosun arkasına mustafa pektemek veya onun tarzında, yedek kalmayı dert etmeyecek bir eleman alınmalı.
    her neyse, çok pahalı transfere gerek yok. dengeleri bozmayalım ve lütfen kaleyi türk gençlerine teslim edelim.
    saygılar efenim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın