• 25
    içi boş demek istemiyorum -sonuçta niyete saygım var- ama laçka bir organizasyondu. firmaların reklam şovuna döndü. zart holding 5 milyon tl, pırt tekstil 2 milyon tl... inşallah firmalar bu paraları gerçekten öderler ya da ödeyenlerin parası umarım doğru yerlere kuruşu kuruşuna gider. ne de olsa bunu biz asla bilemeyeceğiz, öğrenemeyeceğiz ve sorsak cevap alamayacağız.

    bu organizasyon keşke nakit para üzerinden değil de, insanların ihtiyaçlarına yönelik olsaydı. mesela cengiz holding çıkıp ben 1000 konteyner, 1000 çadır, 1000 çocuğumuzun eğitim masraflarını karşılayacağım deseydi. zorlu holding ceo'su benden de 1000 mobil tuvalet, başka bir inşaat şirketi patronu ben de 1000 aileyi ev sahibi yapacağım deseydi benim için daha anlamlı ve mantıklı olurdu.

    vergi muafiyeti kısmını bir kenara bırakıyorum; merkez bankası başkanı çıkıyor 30 milyar tl diyor, ziraat bankası genel müdürü 20 milyar tl diyor, vakıfbank 13 milyar tl. bir an kendimi güldür güldür show izliyormuş zannettim. sen o parayı kurumun arkasına saklanmadan kişisel servetinden versene hadi ayakta alkışlayalım?

    arkada mustafa hoca benim kapı komşum galerici 50 milyar tl bağışlıyor diyor, sunucu şok geçiriyor hocam emin miyiz diye evet evet diyor. sonra galerici çıkıp diyor ki 50 bin tl verdim ben. günün kazananı 50 bin tl ile bu galerici abimiz oluyor çünkü tüm ülke onu konuşuyor.

    neyse çok uzattım kusura bakmayın. başta söylediğimi sonda tekrar söyleyeceğim; dilerim bu paranın her bir kuruşu depremde zarar gören insanlarımız, evlatlarımız için harcanır. bu vesileyle tekrardan ölenlere allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar dilerim.

    düzenleme: cümle düşüklüğü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın