• 15824
    içlerindeki trolleri ayrı tutuyorum ki - onlara da kızmak istemiyorum artık - güzel bir oluşum burası. 6 şubat 2023 depremi sonrasında gerek mesaj yollayıp, gerek başlık altı temennilerini ileten, iletmeyen ama içinden ileten de fark etmez herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, sağolun varolun. o zamanlarda pek girmeye fırsatım olmadığı için takip edemedim ve şimdi de bazı nedenlerden yeniden deprem bölgelerine gitmem gerektiğinden, o zamanlardaki entryleri tek tek okuma fırsatım olmayacak. bulduğum bu fırsat vesilesi ile herkes için bir temennide bulunmak istiyorum.

    bu deprem ve sonrası ve halen devam eden bu süreçte; depremin içinden, kıyısından köşesinden etkilenen herkese çok geçmiş olsun diyorum. umarım bir gün her şey geride kalacak ve bu yaralar sarılacaktır. bu sözlükte de olmak üzere; yakınlarını kaybetmiş herkesin başı sağolsun, hayatını kaybedenlere de ayrıca rahmet diliyorum. nurlar içinde yatsınlar.

    burada illaki fikir ayrılığı yaşayıp, tartıştığım ve belki kalbini kırdığım kimseler olabilir. onların hepsinin sebebi emin olun galatasaray'a olan sevgimizdendi, buna canı gönülden inanıyorum, inanın. 3 günlük dünya gözüyle bakmak istemiyorum olaya ama benim için hiç sorun yok, umarım sizin için de olmaz. yarınlara nasıl adepte olacağız pek bir fikrim yok ama umarım bu çatı altında ya da fark etmez galatasaray'ın olduğu yerlerde yeniden aynı konsantre ile aynı heyecanları yaşayacağımız günler uzak değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın