2022-23 Türkiye Süper Lig 24.Hafta Maçı
20:00 Gaziantep Kalyon Stadyumu
0 - 3

Hükmen
  • 70
    çok üzgünüm, oynanamamış olan maç. on binler bu maç için galatasaray yenilgisini/galibiyetini bekleyecekti ama maalesef aramızda yoklar. felaketi yaşamamış birisi olarak bile uzaktan benim yaşadığım travma bana yetiyor, bu depremi yaşamış insanlar, sevdiklerini kaybedenler nasıl devam edecekler, herkese sabır diliyorum ben. babamı, ananemi, dedemi kaybettim ama hepsi hastaydı, ölüm riski hep vardı. geceleyin hiç bir şey yok olarak yatıp sabah ölmeyi de sevdiklerini kaybetmeyi de anlamlandıramıyorum.

    keşke bu maçı sezonu kaybetseydik de bu felaket yaşanmasaydı. çok üzgünüm, elimizden hiç bir şey gelmiyor. bir mucize haberi geliyor, binlerce vefat haberi haliyle göz ardı ediliyor. ne galatasaray sevdalıları, ne aileler hayata veda ettiler.

    hayat devam edecek, etmek zorunda. dönüyor bu çarklar, yine küfürler olacak, nefret olacak sporun içerisinde. kötü bir şey olduğunda kenetleneceğiz, diğer zamanlarda didişmeye devam edeceğiz. ateş düştüğü yeri yakıyor, yakmaya da devam edecek. 8 gündür hayatımız deprem oldu, kafamızı kaldıramıyoruz herhangi bir yöne. ancak bunun da bir sonu olacak, olmak zorunda. kafamızı dağıtmalıyız, içerisinde bulunduğumuz bu psikolojiden bir şeyler bizi çıkarmalı. şuan için bu nasıl olacak bilmiyorum, hiç bir şeyin tadı yok. ama hayata tekrardan start verilince eski bildiğimize geri döneceğiz.

    hepimizin başı sağolsun, maalesef 13. galibiyetimizi aldığımız maç. yaşadıklarımızı ve bu maçın öncesini ve kendisini asla unutmayacağız. galatasaray galibiyetine maalesef diyoruz, allah hiçbir ulusu böyle bir felaketle sınamasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın