• 75
    müteahitten önce tweet atan genç tutuklayan iktidarın. müteahhitten önce mülteci karalayan muhalefeti.

    kendisi mülteci sorununu sulandırmaktan başka bi şey yapmayan, somut bir çözüm sunamayan mülteci sorunu adı altında ırkçılık yapan kontrollü muhaleffettir. kendisinin muhalefet anlayışında ne ekonomi vardır, ne hak ne hürriyet.

    kendisi partisini kurmadan önce de muhalefet partilerince mülteci sorunu daha doğrusu kaçak göçmen sorunu diğer tüm sorunlarla konuşulan bir sorunken, kendisi muhalefet partisini kurduktan sonra herhangi bir şekilde ekonomik sorunlar doğru düzgün konuşulmaz olmuştur.

    kaçak göçmenlerin, kontrolsüz göçün bir sorun olduğunun kendisin partisinden önce de farkında olan bir kimse olarak kendisinin bu konular üzerinde sadece bağırarak haklı durumdaki argümanları da haksız kılan faaliyetlerinden başka bir şey yapmışlığı yoktur.

    bir suç iddiasında bulunurken ve bu suç iddiasını bütün bir etnik azınlığı hedef göstererek yaparken -ki bu tam olarak ırkçılık yapmak oluyor- kaynağını teyit etmeyecek kadar da amatör, araştırmak konusunda tembel bir siyasetçidir.

    deprem mağduru bir bölgede depremin yarattığı can kayıplarının asıl sorumlularına karşı olan tepki ve öfkeye alternatif hedefler sunarak adeta sorumlular üzerindeki baskı için düdüklü tencere görevini ifa etmekle meşguldür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın